Hopp til innhold

NM 2021 - Hva blir det?

Vi i organisasjonskomiteen startet arbeidet med å bygge organisasjon tidlig i mai 2020 i en underlig tid. Oppstarten foregikk i all hovedsak gjennom digitale møter.

NM del I har kommet godt i gang, organisasjonen er på plass, underavdelinger jobber godt med sine felt og vi opplever et stort engasjement.

Men… og det er et stort men. Hva er det vi kan tilby løpere, ledere, trenere, samarbeidspartnere, media, publikum og ikke minst alle de dedikerte frivillige som stiller opp på NM?

Det blir et annerledes NM. Første NM i langrenn arrangert under en pandemi.
Hvor mange øvelser? Fellesstart eller bare enkeltstarter? Stafetter? Og hvor mange får lov å stille til start i de enkelte øvelsene? Blir det kun 200 mennesker i Granåsen samtidig? Nå i slutten av september er fortsatt alle disse spørsmålene helt åpne

Vi i NM del I er innstilt på å arrangere NM. Da under de rådende smittevernregler som gjelder, de retningslinjer vi får fra sentrale og kommunale helsemyndigheter og føringer fra Norges Skiforbund.

Åpningsrennet på Beitostølen 20. – 22. november blir første mulighet til å teste ut et langrennsarrangement under gjeldene regler. Erfaringene fra Beitostølen vil forhåpentligvis gi oss forutsigbare rammer som vi kan bygge vårt arrangement på sammen med gjeldene smittevernplaner. Vi skal uansett være forberedt!                                             

Arne Otto Vedvik 

Leder   
Hovedkomite

     

Daniel Myrmæl Helgestad

Nestleder
Hovedkomite

 

 UTVIKLENDE & HELHJERTA