Hopp til innhold

Aksel Lund Svindal (NTB scanpix)

Alpint på topp

Aksel Lund Svindal og Kjetil Jansrud er klare enere på mediehåndtering blant landets idrettsutøvere viser en fersk undersøkelse.

Dette viser årets «PR Barometer» -  en undersøkelse blant landets sportsjournalister - gjennomført av Aalund. 

Som figuren viser, så er Aksel Lund Svindal kåret til den klart beste – hver fjerde journalist valgte å trekke frem Aksel Lund Svindal som den beste. Også på andreplass følger en alpinist – Kjetil Jansrud fikk 8 prosent av stemmene.

- Dette er en bekreftelse på at måten vi jobber på er riktig, en bekreftelse skiforbundets grener også får fra sine partnere. Vi er et lag med mye kompetanse i all ledd. Noe som ikke er gitt i idretts-Norge, sier sponsor og markedssjef i alpint i Norges Skiforbund, John-Olav Evans

Alle deltagende journalister i undersøkelsen ble bedt om å oppgi den ene norske idrettsutøveren som de oppfatter som best til mediehåndtering. Dette er et uhjulpet spørsmål som er stilt helt innledningsvis i intervjuet.

nif-epi04, 04
Gepa