Hopp til innhold

Ledig stilling Nydalen Alpin

Nydalen Alpin er et tilbud for FIS alpinister fra Oslo-området og ble etablert i 2012. Løperne kommer fra flere ulike klubber, men representerer sine egne klubber ved renn. Vi legger vekt på et godt miljø der alle er inkludert.

Nydalen Alpin inngår som en del av toppidrettstilbudet ved Nydalen videregående skole. Skolen har et svært fleksibelt toppidrettstilbud, er basert på helhetstenkning og setter utøverne i sentrum. De støtter aktivt sine idrettselever og tilrettelegger det faglige opplegget slik at idrett og undervisning kan kombineres. Nydalen Alpin har totalansvar for det sportslige. Gjennom et tett samarbeid mellom skole og trenere blir det et godt tilpasset opplegg for elev/utøver. Nydalen videregående skole ligger sentralt i Oslo, med gode treningsmuligheter på skolen og i dens umiddelbare nærhet, både sommer og vinter.

Siden oppstarten i 2011 har Nydalen videregående skole blitt en av de mest populære skolene i Oslo både med hensyn til faglige- og sportslige utfordringer.  Det er i dag 96 toppidrettselever ved Nydalen videregående skole, hvorav 14 alpinister fra 6 ulike alpinklubber. De siste årene har Nydalen-løpere oppnådd gode resultater både i FIS renn og hatt deltakelse i Europacup og Jr-VM. Alpinistene presterer bra både i bakken og på skolen.

ER DU KLAR FOR EN SPENNENDE OG UTFORDRENDE HVERDAG? NYDALEN ALPIN SØKER NY HOVEDTRENER I 100% STILLING

Arbeidsoppgaver:

 • Ansvar for teknikk-, ski- og koordinasjonstrening
 • Ansvar for barmarkstrening, herunder generell og spesifikk basis-, styrke- og skadeforebyggende trening
 • Oppfølging av utøvere på samlinger og konkurranser
 • Utarbeide årsplaner og periodeplaner 
 • Noe administrativt arbeid

Ønskede kvalifikasjoner:

 • Idrettsfaglig utdannelse fra universitet/høyskole eller andre relevante kurs.
 • Erfaring innen treningsveiledning med vekt på ski- basis- og styrketrening. 
 • Relevant erfaring som trener på klubb-, skigymnas- eller landslagsnivå

Personlige egenskaper:

 • Systematisk og ansvarsbevisst
 • Gode kommunikasjonsevner
 • Positiv og målbevisst


I stillingen som hovedtrener i Nydalen Alpin vil man tilbys konkurransedyktige lønnsbetingelser og pensjonsavtale.


Søknad med CV 
sendes til styreleder i Nydalen Alpin, Bjørn Isaksen: bjorn@opennet.no Søknadsfrist fredag 8. april 2016.

Henvendelser om stillingen kan gjøres på mobil 96 99 99 09 og behandles konfidensielt. 

nif-epi04, 04
Gepa