Hopp til innhold

City Event i Stockholm

Tirsdag 23.februar blir arrangert alpint city event i Stockholm. Det er første gang en slik konkurranse blir arrangert i Norden.

På tirsdag blir Hammarbybacken arena for Nordens første city event i alpint. Arrangementet har hatt stor suksess i byer som Moskva og München tidligere, og nå kommer alpinsirkuset til Stockholm sentrum. Det er også første gangen et verdenscuprenn i alpint arrangeres i den svenske hovedstaden.

Konseptet er forholdsvis nytt og en spennende utvikling innenfor sporten. Konkurransen er parallell slalåm, slik vi så i Ungdoms-OL forrige uke. Det er mye fart og spenning, og et underholdende event for både utøvere og publikum. 

Disse utøverne stiller for Norge:
Nina Løseth, Spjelkavik IL
Kjetil Jansrud, Per Gynt Alpinklubb
Henrik Kristoffersen, Rælingen SK
Sebastian Solevaag, Spjelkavik IL
Jonathan Nordbotten, Ingierkollen og Rustad SL.KL

Parallell Slalåm City Event går av stabelen tirsdag 23.februar fra 17.00

NIF-EPI02, 02
Gepa