Hopp til innhold

Aleksander Aamodt Kilde

Aamodt Kilde med seier

Aleksander Aamodt Kilde (22) vant nattens storslalåmrenn i suveren stil i Chile. Dette var hans første renn for sesongen.

Aamodt Kilde vant storslalåmrennet i El Colorado som inngår i den Sør Amerikanske cupen i alpint. Nordmannen var 84 hundredeler foran slovenske Klemen Kosi. Ned til 3.-plassen skite det over 2 sekunder. Alpinisten fra Lommedalens IL satser på storslalåm til vinteren og forbedret punktene med dette resultatet. Det er godt å ha med seg foran vinteren.

- Dette var et bra gjennomført renn for å være så tidlig på sesongen. Forholdene var vanskelige og brukte mye nytt utstyr som viser seg å fungere ganske bra. Kjørte først og fremst rennet for treningens del, men punkter er jo bra som bonus, sier Aamodt Kilde.

Herrelandslaget i alpint er på samling i disse dager i både Argentina og Chile for å forberede seg foran vinterens sesong.

Resultater på fisski.com

Gepa