Hopp til innhold

Masters er i gang

Torsdag 22. januar går første renn i Masters cupen i Kirkerudbakken.

NSF og Masterskomiteen ønsker dette skal være et samlingssted for alpinister i alle aldre, vektklasser og kleskoder. Med det sagt burde ikke noe stå i veien for en fantastisk åpning av cupen i Kirkerudbakken 22. januar. Nytt av sesongen er at aldersgensen en senket til 17 år og vil inngå i klassen Masters Junior 17-30 år.

Besiktigelse av storslalåm løypa er fra 17:30-17:50 med rennstart kl  18. Påmeldingen er åpen fram til onsdag 21. januar og det kreves ikke at man har vært tidligere utøver, så her er alle ferdighetsnivå velkommen. Eneste man trenger, bortsett fra ski, er skilisens.

Mer info om rennet, påmelding, lisens og programet i Kirkerud HER

Dessverre må rennene som var planlagt i Kongsberg 24-25 januar avlyses grunnet snømangel. Vi jobber med å sette opp disse rennene senere i sesongen.

For mer info om Masters: 

Masters Cup og terminliste

Masters på Facebook

 
nif-epi04, 04
Gepa