Hopp til innhold

Ragnhild Mowinckel

Sterkt av Mowinckel

Ragnhild Mowinckel (21) fra Sp.Kl. rival slo til med to strake seiere i storslalåm i Australia/New Zealand Cup denne uka.

 Den snart 22 år gamle alpintalentet har både gull og sølv fra junior-VM i storslalåm, samt åttendeplass fra World Cup i disiplinen, og fikk godt betalt med 6,76 punkter etter storslalåmrennet onsdag. Dette kommer godt med frem mot World Cup-start i østerrikske Sölden om en drøy måned.
- Jeg er veldig fornøyd med å starte sesongen med to seire. Det virker veldig lovende med tanke på sesongen som starter snart, men merker det er fortsatt mye jobb å gjøre før jeg virkelig er der jeg vil være. Planen ved å starte disse rennene var å forbedre punktene, og dette klarte jeg. Ting går etter planen, sier en fornøyd Mowinckel.

Det norske kvinnelandslaget er på samling i New Zealand, og det var flere nordmenn som kjørte rennene i New Zealand Cup, som ble avsluttet i helga.

Espen Lysdahl imponerte blant annet med sier i slalåm fredag.

Resultater fra rennene 

NIF-EPI01, 01
Gepa