Hopp til innhold

Alpintrener - Oppdal videregående skole

Ved Oppdal videregående skole er det ledig stilling som alpintrener.

Ved Oppdal videregående skole er det ledig stilling som alpintrener. Stillingen er på åremål, og åremålsperioden er satt til fire år. Skolen har hatt Idrettsfag og et særskilt tilbud til alpinister siden 1976. Vi har vært med på å utvikle noen av landets beste alpinister både på dame- og herresiden. 

De tre alpintrenerne våre er en del av Idrettsfagsavdelingen ved skolen, og har i tillegg til treneransvar for utøverne, ansvar for at det legges til rette for god skolefaglig tilrettelegging. Vi legger stor vekt på samspillet mellom utøverrollen og elevrollen. 

Oppdal videregående skole er med på en særskilt satsning på spisset toppidrett i Trøndelag, et samarbeid mellom Nord- og Sør-Trøndelag fylkeskommuner og Olympiatoppen Midt-Norge. Olympiatoppen er sentral i kvalitetskontroll og utviklingsarbeid.

Stillingsannonse

NIF-EPI02, 02
Gepa