Hopp til innhold

Mona Løseth

Val d'Isere og St. Moritz

Norges Skiforbund har tatt ut ni utøvere til helgas World Cup-renn i Val d'Isere og St. Moritz.

Mennene går fra fartssirkuset i Nord-Amerika til tekniske disipliner i franske Val d'Isere, mens kvinnene skal kjøre både storslalåm og super-G i St. Moritz. Aleksander Aamodt Kilde prioriterer trening frem mot fartsrennene i Val Gardena. Kjetil Jansrud står også over storslalåmrennet Val d'Isere på grunn av ryggproblemer, men skal kjøre fartsrennene i Val Gardena. Jansrud får behandling for ryggen i Norge denne uka, men planen er at han reiser til Italia over helga for å kjøre nye fartsrenn i World Cup.

Kvinnene reiser til sveitsiske St. Moritz etter å ha imponert som lag i årets sesong. I St. Moritz er Mona Løseth tilbake i World Cup. Løseth imponerte spesielt i europacuprennene i Levi i slutten av november med flere topplasseringer i både slalåm og storslalåm. I World Cup-rennet i slalåm i Levi i forkant av dette holdt hun også godt følge med verdens beste før hun kjørte ut. Ragnhild Mowinckel leverte karrierebeste og imponerte stort med åttendeplass i World Cup-rennet i storslalåm i Beaver Creek nylig.

Val d'Isere, storslalåm
Aksel Lund Svindal, Nero
Leif Kristian Haugen, Lommedalen Alpin
Henrik Kristoffersen, Rælingen SK Slalåm 
Slalåm
Sebastian Johan Foss Solevaag, Spjelkavik IL 
Jonathan Nordbotten, Ingierkollen og Rustad SK 
Leif Kristian Haugen, Lommedalen Alpin 
Henrik Kristoffersen, Rælingen SK 

St. Moritz, super-G 
Lotte Smiseth Sejersted, Stabæk IF
Ragnhild Mowinckel, Sports klubben Rival 

Nina Løseth, Spjelkavik IL
Storslalåm
Lotte Smiseth Sejersted, Stabæk IF
Ragnhild Mowinckel, Sports klubben Rival 

Nina Løseth, Spjelkavik IL
Mona Løseth, Spjelkavik IL

Følg rennene i St. Moritz på fisski.com  

Følg rennene i Val d'Isere på fissk.com 

NIF-EPI01, 01
Gepa