Hopp til innhold

Hardhausen 2014

Hardhausen 2014 ble arrangert lørdag 23. august til søndag 24. august. Årets utgave samlet 37 deltakere i TL- og HL- alder fra klubbene, Kjelsås, Lørenskog, Rælingen, Harestua og Hakadal.

Vi hadde i tillegg en gjest , en tøff jente fra skøytemiljøet på Hadeland som fikk en smak, på hvilke utfordringer unge alpinister møter på i løpet av en barmarkshelg.

Hardhausen er en lag konkurranse over 32-33 timer hvor deltakerne blir utsatt for fysiske og mentale utfordringer av ulik karakter. Vi arrangerte i år Hardhausen for 4. gang og hadde med flere deltakere enn noen gang tidligere. Hardhausen er skapt av trenerkrefter i Hakadal inspirert av «Helvetesuka» i forsvaret og konkurranser som 71 grader nord. Årets versjon var et samarbeid mellom Hakadal Il Alpin, Rælingen skiklubb og Akershus Skikrets.

 

 

nif-epi04, 04