Hopp til innhold

Hardhausen for 4. gang

Hakadal IL Alpin - arrangerer Hardhausen 2014 - 23-24. august (lørdag/søndag)

Også i år er dette markeringen for at sommerferien er slutt. Dette er en  sammenhengende barmarksamling over 32 timer fra lørdag til søndag. Det blir satt sammen lag på tvers av klubber og aldersklasser, og det kåres selvfølgelig et vinnerlag.

Utøverne vil få utfordret seg mentalt, intellektuelt, fysisk, evne til løsningsorientering samt lagspill. Å kunne presse grenser er nøkkelord! Utøverne vil overnatte sammen i Lavo’er. Deltakerne lærer andre utøvere å kjenne og bygger vennskap.

Det vil bli aktiviteter som bl.a. sykkel, rollerblades, padling og bading for å nevne noe.

Stikkord er: gøy, slitsomt, fysisk, spennende, tungt, sosialt, mentalt, samhold, koordinasjon, utholdenhet

Nødvendig utstyr: Sykkel, sykkelutstyr, rollerblades med staver, hjelm, sovepose og liggeunderlag, treningstøy, badetøy, løpesko, overnattingsutstyr og toalettmappe. En del av utstyret må kunne pakkes i sekk for transport.


Hardhausen 2014 er åpent for utøvere født 2002 og eldre (TL/HL)

Påmelding; www.deltaker.no/hardhausen_2014

Pris: kr. 650,- for hele Hardhausen, inkluderer alle måltider.

Arrangementet har maks 40 plasser og prinsippet er førstemann til mølla

(First come - first serve)!

Teknisk arrangører er Hakadal IL Alpin i samarbeid med Rælingen Skiklubb

NIF-EPI03, 03