Hopp til innhold

Stålsikling - Multicut

Stålsikling av langrennski er et alternativ/supplement til steinsliping.

Offisiellleverandørtil Norges Skiforbund,langrenn,2012- 2014

Man fjerner gammelt sålemateriale, planer skien, utbedrer skader i sålen og tar ned struktur/lager struktur. Skisålen beholder glidegenskapene over lang tid og tar opp lite smuss/forurensning fra snøen.

Stålsiklingen - Multicut - er et nyutviklet produkt og har en dobbel egg i "Hardmetall" som er polert med diamantpusseskive. I tillegg er det en egg i "highspeed/karbonstål" som kan slipes selv på et bryne. Skisålen blir svært glatt/plan og fri for microhår. Kan brukes alene eller sammen med strukturverktøy og topping produkter. Dette er et høykvalitetsprodukt som har et stort bruksområde innen prep. av langrennski.  

Ønsker du mer informasjon, evnt. tilbud på prep. av ski, kontakt:
Ole Kristian Sauge,
ok@lierfoss.no  Tlf; 91363204

NIF-EPI01, 01