Hopp til innhold

Jentenes høstsamling i strålende vær

Fredag 11. oktober samlet Skimt Langrenn 17 jenter i alderen 10-15 år fra DFI, Ås og Skimt til treningssamling.

Samlingen varte fra fredag til lørdag, og var lagt til Skimts klubbhytte Skeidarkollen i Sørmarka.

Vi startet fredag kl 18 fra parkeringsplassen ved Midtsjøvannet og løp til Skeidarkollen. Jentene var inndelt i grupper etter alder, slik at det var litt forskjellige veier til målet, noen litt lengre en planlagt også.

Kvelden gikk med til å bli kjent, spise taco og ha det moro.

Lørdag var det frokost kl 08:30, før treningen startet kl 9:30 med tre intervalløkter før høyintensiv stafett i oppoverbakke. Tomatsuppe til var helt knall, og etter lunsj og utrydding av Skeidarkollen var det rulleskitrening. Igjen ble jentene delt i tre grupper, og de eldste ble med Emilie Kongsten på langtur. De to yngste gruppene samlet seg i Ski næringspark der det ble fokusert på balanse og hurtighet i forskjellige øvelser før vi gikk i nesten samlet tropp tilbake til Midtsjøvannet.

Takk til alle som deltok, transport mat og orden, trenere og ikke minst fantastiske utøvere.

NIF-EPI03, 03