Hopp til innhold

Samling Lørenskog

Med 90 påmeldte deltagere i alderen 13-16 år var det rekordmange utøvere på kretssamlingen som ble arrangert av Lørenskog skikubb i helgen. Her var det løpere fra 13 klubber på Romerike og mye moro.

Første økt lørdag var løperne inndelt i 5 grupper og vi hadde innslag som bandy, rulleskibasket, hauk og due, ferdighetsløyper, teknikktrening og hurtighet før vi i økt to dro på langtur i Østmarka. Her ble enten 1,2 eller 3 av Østmarkas høyeste topper besøkt av de tre gruppene. Søndagen var det hardøkt i slalombakken med skigang og elghufs, før vi «feiret» med pizza og saft. Som arrangører vil vi rose utøverne spesielt denne gangen for å ha vært særdeles fokusert, konsentrerte, lydhøre og lærevillige.

Takk til alle utøverne som bidro til en hyggelig og vellykket samling. Velkommen tilbake neste år!

Sportslig hilsen Trond Moengen Lørenskog skiklubb

NIF-EPI03, 03