Hopp til innhold

Uttakskriterier

Uttakskriterier til VM og Pierra Mente 2015/2016

For kommende sesong er det hovedsakelig til EM og Pierra Menta NSF randonee tar ut løpere. 

Uttakskonkurranser: 

12. desember, Sogndal – individuelt 

13. desember, Sogndal – sprint 

13. februar, NM Kårvatn – individuelt 

Uttakene vil bli gjort på bakgrunn av resultater (nasjonale og internasjonale renn), holdninger, prioritering/satsning, ambisjoner og lagmoral. I tillegg vil det bli gjort en strategisk totalvurdering av uttakskomiteen som også vil ligge til grunn for uttaket. 

Tropp til EM

De som har ambisjoner om å delta i en eller flere øvelser i EM må delta i rennene som blir arrangert i Sogndal. De som blir tatt ut til EM blir i tillegg tatt ut til å delta i WC helga før EM. Juniorer og Espoirs som har ambisjoner om å kvalifisere seg til EM må delta på breddesamlinga på Beitostølen samt uttakskonkurranser i desember (Sogndal). 

Troppen består av maks 8 utøvere. Uttakskomiteen kan velge å ta ut en mindre tropp, hvis man mener dette er nødvendig. Utøverne blir kontaktet før laguttaket offentliggjøres. Komplett tropp til EM offentliggjøres torsdag 17. desember. 

Lag til Pierra Menta

Norge har ambisjoner om å stille både et dame- og et herre lag i Pierra Menta. Alle som har ambisjoner om å være med på Pierra Menta må delta i NM på Kårvatn, hvis ikke annet er avtalt med uttakskomiteen. Utøverne blir kontaktet før laguttaket offentliggjøres. Lagene offentliggjøres torsdag 25. februar. 

Uttakskomiteen består av: Jo Mork, Martin Bartnes og Mikkel Frodahl. Eventuelle klager på uttak rettes skriftlig til Jo Mork, sportssjef randonee/telemark 

Eventuelle spørsmål om uttaksprosedyren rettes til Mikkel Frodahl, mob 918 26 137, e-post mikkel.frodahl@hotmail.com

NSF