Hopp til innhold

Kombinert Telemark og Vestfold Skikrets

Kombinertkomiteen og Hoppkomiteen er pr 9. mai 2015 (kretstinget 2015) slått sammen til en komite.

Aktuelt

Idrettens kompetansehelg m/TD kurs

Den 12.-13. november arrangerer Telemark idrettskrets sammen med Telemark og Vestfold skikrets for første gang en kompetansehelg. I tillegg til en rekke kurs vil temaet være: "Hva slags barne og ungdomsidrett ønsker vi å tilby i idretten" og "hvordan skal vi få flere jenter med lengre i idretten"?

HLR Tolga 2017 - overnatting

Har dere et sted å bo i Tolga? Forran hovedlandsrennet på Tolga i 2017 ønsker kretsen å få en oversikt over hva som er bestilt av overnatting i de ulike klubbene og hvilke klubber som pr i dag ikke har et sted å bo og hvor stort behov de har.

Stipend 2016

Da er det klart for å søke om stipend fra Telemark og Vestfold skikrets. Utedelingen av stipend vil skje på kretsen sitt høstmøte i oktober. Mer info finner du ved å klikke på saken. Søknadsfrist: 1. oktober

Kretssamling Langesund 20-21. august

Stathelle ski inviterer til åpen kretssamling i Langesund helgen 20-21. august for hoppere, langrennsløpere og skiskyttere i Telemark og Vestfold skikrets.

Miljøsamling 4-5. juni - aktiviteter for alle

Telemark og Vestfold skikrets har igjen gleden av å inviterer utøvere i alderen 11-17 år, til en flott aktivitets helg 4-5. juni. Her er noen av de som gleder seg til å møte dere; landslagshopper Daniel Andrè Tande, tidligere landslagsløpere Ella Gjømle kommer og Hoppsjef Clas Brede Bråthen skal snakke om suksessen til Hopplandslaget.

se flere nyheter Vis alle nyheter