Hopp til innhold

Kombinert Telemark og Vestfold Skikrets

Kombinertkomiteen og Hoppkomiteen er pr 9. mai 2015 (kretstinget 2015) slått sammen til en komite.

Aktuelt

Kjersti viser en av rollene man ønsker foreldre skal ha, nemlig å ikke ta seg høytidelig og ha det gøy sammen med barna. Om det gjør at man blir skitten, jo morsommere synes barna det er.

Idrettsforeldre

Ønsker du å få et innblikk i foreldrenes rolleforståelse i idretten, les denne masteroppgaven.

Idrettens kompetansehelg m/TD kurs

Den 12.-13. november arrangerer Telemark idrettskrets sammen med Telemark og Vestfold skikrets for første gang en kompetansehelg. I tillegg til en rekke kurs vil temaet være: "Hva slags barne og ungdomsidrett ønsker vi å tilby i idretten" og "hvordan skal vi få flere jenter med lengre i idretten"?

HLR Tolga 2017 - overnatting

Har dere et sted å bo i Tolga? Forran hovedlandsrennet på Tolga i 2017 ønsker kretsen å få en oversikt over hva som er bestilt av overnatting i de ulike klubbene og hvilke klubber som pr i dag ikke har et sted å bo og hvor stort behov de har.

Stipend 2016

Da er det klart for å søke om stipend fra Telemark og Vestfold skikrets. Utedelingen av stipend vil skje på kretsen sitt høstmøte i oktober. Mer info finner du ved å klikke på saken. Søknadsfrist: 1. oktober

Kretssamling Langesund 20-21. august

Stathelle ski inviterer til åpen kretssamling i Langesund helgen 20-21. august for hoppere, langrennsløpere og skiskyttere i Telemark og Vestfold skikrets.

se flere nyheter Vis alle nyheter