Hopp til innhold

Langrenn Østfold Skikrets

Aktuelt

Høstmøte ØSK 2016

Østfold Skikrets arrangerer sitt høstmøte mandag 24. oktober kl. 1800 på Harehjellhytta i Trøsken. Oppfølging av Strategiplan/Handlingsplan/SUM er hovedtema.

Torsby 14.-16. oktober 2016

Østfold skikrets inviterer utøvere født 2003 eller tidligere til å delta på ”snøsamling” i Torsby. Vi har som tidligere år reservert plasser på Valbergsengen, som er i gangavstand fra tunnelen.

Treningslederkurs langrenn Moss

Moss Skiklubb i samarbeid med Østfold Skikrets arrangerer treningslederkurs i langrenn fra Skihytta Moss. Kurset har blitt utsatt til helgen 29-30.10.2016. Det vil bli en skidel så fort det blir ski muligheter i området.

Møte Team Østfold langrenn

Team Østfold langrenn er team for junior og yngre senior utøvere. Dette er et samarbeide mellom klubbene Fredrikstad SK, Rømskog IL, Spydeberg IL, Trøsken IL og Tistedalen FL.

Informasjonsmøte Junior team i Østfold

Det jobbes med å få etablere er Junior team i Østfold rettet mot juniorer/seniorer som satser på langrenn i fylket. Det arrangeres et informasjonsmøte onsdag 10. august i Tistedalen.

Invitasjon til samling 16-18. september

Team Veidekke Oslofjord inviterer til langrennsamling for 15 -16 åringer (født 2001-2002), trenere, ledere og foreldre i Østfold, Akershus, Telemark og Vestfold og Oslo på Oslofjord Convention Center 16.-18. september 2016. Det er nå bekreftet at Astrid U Jacobsen kommer til samlingen.

se flere nyheter Vis alle nyheter