Hopp til innhold

Hopp Østfold Skikrets

Terminlister (5 neste renn)

Fra Til Arr. navn Arrangør Gren Krets Live
Fra 29.01.2017 Til 29.01.2017 Arr. navn BRANDKASSELEKENE Arrangør Hobøl IL Gren Hopp Krets Østfold Skikrets Live
Fra 05.03.2017 Til 05.03.2017 Arr. navn HOPPIADEN Arrangør Hobøl IL Gren Hopp Krets Østfold Skikrets Live

Aktuelt

Kjersti viser en av rollene man ønsker foreldre skal ha, nemlig å ikke ta seg høytidelig og ha det gøy sammen med barna. Om det gjør at man blir skitten, jo morsommere synes barna det er.

Idrettsforeldre

Ønsker du å få et innblikk i foreldrenes rolleforståelse i idretten, les denne masteroppgaven.

Høstmøte ØSK 2016

Østfold Skikrets arrangerer sitt høstmøte mandag 24. oktober kl. 1800 på Harehjellhytta i Trøsken. Oppfølging av Strategiplan/Handlingsplan/SUM er hovedtema.

Treningssamling Midtstulia

Hoppere og kombinertutøvere fra Østfold var i helgen i Midtstulia og Holmenkollen for sin årlige treningssamling. De fikk mange hopp i anlegget under meget bra forhold.

Kretssamling hopp

Østfold Skikrets ønsker også i år å invitere til barmarksamling i Midtstulia rekruttanlegg. Det blir trening i regi av skikretsen på lørdag 20. august.

Vårmøte Østfold Skikrets

Østfold Skikrets arrangerte sitt vårmøte på Skansehytta i Askim mandag 23. mai kl. 1830. Det ble også avholdt ekstraordinært ting der valg var eneste sak. Etter fellesmøte var det grenvise fagmøter.

Gullstipendet

Norske Olympiavinneres klubb, Gullklubben, deler ut Gullstipendet til yngre idrettsutøvere, prosjekter eller klubber hvor formålet er å legge til rette forholdene slik at de kan videreutvikle seg innenfor sin idrett blant de olympiske disiplinene.

se flere nyheter Vis alle nyheter