Hopp til innhold

Nyhetsarkiv

KM sprint 2017

Takk til Gjøvik Skiklubb for et solid arrangert KM sprint til tross for lite snø, og gratulerer til alle ferske kretsmestere 2017!

Mats ble norgesmester!

Mats Bjerke Myhren Søre Ål IL og Trønderhopp ble norgesmester junior stor bakke i Granåsen på søndag.

Solan Gundersen 2017

Solan Gundersen Vinterleker arrangeres helgen 24-26. februar på Alvdal, for aldersgruppen 12-14 år. Sak oppdatert 13. januar, bl.a. med hyttefordeling.

Kjøp engangslisens i app

Aldri har det vært enklere å betale engangslisens! Både arrangører og utøvere kan glede seg til å ta i bruk den nye app'en Min Ski.

Uttak junior-VM

Jesper Ødegaard, Mats Bjerke Myhren, Ingebjørg Saglien Bråten og Lars Ivar Skårset er tatt ut i den norske hopp- og kombinerttroppen til junior-VM i USA.

Sesonginformasjon 2016/2017

NSF hopp ønsker å styrke sin informasjon ut til hopp-Norge, og i denne anledning har vi en laget en første versjon av Sesonginformasjon 2016/2017.

15 utøvere til junior-VM

Petter Stakston, Mathilde Myhrvold og Marte Mæhlum Johansen er med i langrennstroppen som skal representere Norge i Junior-VM i USA.

NM-medaljer til NLI

Det ble gull til Mathilde Olsen Ilebrekke og bronse til Ådne Kristenstuen under NM telemark klassisk på Bjorli i helgen, gratulerer!

Trener 2-kurs langrenn

Trener 2-kurs i langrenn (og mange andre idretter) gjennomføres i samarbeid med Høgskolen i Innlandet (Elverum) vår-sommer-høst 2017.

Skidag funksjonshemmede

Oppland Skikrets og NAV Hjelpemiddelsentral Oppland inviterer til skidag for barn og voksne med funksjonsnedsettelser lørdag 28. januar på Budor.

se flere nyheter
NTB scanpix