Hopp til innhold

Nyhetsarkiv

Kjersti viser en av rollene man ønsker foreldre skal ha, nemlig å ikke ta seg høytidelig og ha det gøy sammen med barna. Om det gjør at man blir skitten, jo morsommere synes barna det er.

Idrettsforeldre

Ønsker du å få et innblikk i foreldrenes rolleforståelse i idretten, les denne masteroppgaven.

NC hopp Vikersund

Robert Johansson fra Søre Ål IL vant eliteklassen under Konica Minolta Norgescup hopp i Vikersund i helga.

Hoppsamling Oppland

Team Oppland hopp og kombinert i samarbeid med Gausdal Skilag inviterer alle hoppere i Oppland til samling i Kremmerlibakken 17. desember.

World Cup Lillehammer

Velkommen til World Cup Nordiske grener på Lillehammer 2-4.og 10-11. desember. For program og uttak av Norges tropp, klikk her!

Gålåsprinten 2016

Opplendingene leverte mange gode prestasjoner under NC senior på Gålå. Og best av alle, Mattis Stenshagen fra Follebu Skiklubb og Team Veidekke Innlandet.

Utviklingsmøter

Oppland Skikrets og Olympiatoppen Innlandet inviterer til Utviklingsmøter i Oppland.

Treningslederkurs Ungdom

Er du ung og ønsker å bli skitrener? I anledning "Ungdommens år", inviterer Hedmark Skikrets ungdommer som er eller har vært aktive i skisporet, til inspirasjonskurs i trening av barn og unge.

Klart for ny lisenssesong

Skisesongen nærmer seg, husk at alle skiløpere over 13 år må betale skilisens for å kunne delta på skirenn. Og vel så viktig, den fungerer også som forsikring.

Kretssamling 15-16 år

Oppland Skikrets inviterer til den tradisjonelle snøsamlingen for 15-16-åringene på Sjusjøen helgen 25-27. november. Romfordeling lagt ut 21. november.

se flere nyheter