Hopp til innhold

Freestyle Oppland Skikrets

Aktuelt

Utviklingsmøter

Oppland Skikrets og Olympiatoppen Innlandet inviterer til Utviklingsmøter i Oppland.

Klart for ny lisenssesong

Skisesongen nærmer seg, husk at alle skiløpere over 13 år må betale skilisens for å kunne delta på skirenn. Og vel så viktig, den fungerer også som forsikring.

Telenor Karusellen

... er Skiforbundets viktigste rekrutteringstiltak - for alle grener. Meld inn arrangement for 2016-17 og søk om gratis arrangørmateriell innen 10. november.

Felles landslag med svenskene

Det norske skicrosslandslaget slår seg sammen med svenskene. Norges Skiforbund har tatt ut tre utøvere på den nye satsingen.

Velkommen til storsamling

Oppland Skikrets inviterer til storsamling for tillitsvalgte, trenere, foreldre og utøvere på Beitostølen helgen 17-18. september. Informasjon sist oppdatert 13. september.

Overgang til ny klubb?

Alle utøvere som skal konkurrere, må være registrert i korrekt klubb. Husk å melde inn overgang til ny klubb i god tid.

Invitasjon til skicross-camp

Velkommen til camp i skicross på Folgefonna i perioden 1. - 4. juli. Breddesamling for aldersgruppa 10 år og oppover. Sjå invitasjon og påmeldingslink.

Freeskilandslag 2016-17

Johanne Killi fra Dombås IL er med i troppen som Norges Skiforbund har tatt ut på freeskilandslaget sesongen 2016-17.

Idrettsregistreringen

Informasjon om årets idrettsregistrering, som nå heter "Samordnet søknad og rapportering", er sendt ut til alle idrettslag. VIKTIG INFORMASJON om hvordan dere rapporterer finner dere her, siste frist 30. april!

KM Freeski 2016

Skikretsen har fått sine første kretsmestere i slopestyle og big air da Gausdal Skilag og Skeikampen inviterte til skifest sist helg.

se flere nyheter Vis alle nyheter