Hopp til innhold

Ingvild Flugstad Østberg og Maiken Caspersen Falla. Foto: NTB/scanpix

Langrennssprinterne slår til!

Dag 4: Dobbelt norsk seier til jentene, og gull til Hattestad!

For noen spennende sprint konkurranser! Først blir det gull og sølv til Maiken Falla Caspersen og Ingvild Flugstad Østerberg etter en spektakulert finalsprint, og så utklasserer Ola Vigen Hattestad resten av feltet og tar gull!

Tre medaljer i løpet av noen minutter. Hva skal man si? HEIA NORGE!!

I morges gikk finalen for jentene i freeski slopestyle, hvor vi dessverre ikke hadde noen med etter at Tiril Sjåstad måtte reise hjem.

Vår hoppjenter fikk heller ikke noen medaljer, men med Maren Lundby på 8. plass og Line Jahr på 9. plass kan vi allikevel være fornøyde med innsatsen til våre jenter i tidenes første OL hopprenn for kvinner! Gratulerer!