Hopp til innhold

Ingvild Flugstad Østberg og Marit Bjørgen. (Fotos: NTB Scanpix)

Gull til Norge

Ingvild Flugstad Østberg og Marit Bjørgen gikk fantastisk og slo knockout på resten av lagene i kvinnenes lagsprint!

Gratulerer med nok et gull til Norge. Bjørgen og Flugstad Østberg sto for en maktdemonstrasjon på kvinnenes lagsprint. Mens de norske langrennssmørerne har fått «gjennomgå» tidligere i mesterskapet, var de norske løperne svært fornøyd med skiene i onsdagens lagsprint.

Ola Vigen Hattestad og Petter Northug jr. endte på fjerdeplass i mennenes klasse. Hattestad og Northug jr. kom seg videre til finalen, men der ble finnene, russerne og svenskene for sterke.

 
Henrik Kristoffersen


Henrik Kristoffersen kjørte inn til 10. plass i mennenes storslalåm. Det unge stjerneskuddet imponerte igjen og sørget for en flott plassering. Leif Kristian Haugen kjørte inn til 16. plass. Haugen gjorde en feil i 1. omgang, men hadde tredje beste tid i finaleomgangen. Kjetil Jansrud leverte en strålende andreomgang, men en feil rett før mål sendte han ut av konkurransen. Jansrud kunne igjen kjempet om en topplassering i OL i hans avslutningsrenn, men det endte dessverre ikke slik.