Hopp til innhold

Jørgen Graabak vant gull foran Magnus Moan. (NTB Scanpix)

Gull og sølv!

Gull og sølv i kombinert til Jørgen Graabak og Magnus Moan, mens Jon Anders Lindstad endte akkurat utenfor finaleheatet i ski halfpipe.

Endelig ble det også gull i hoppanlegget i Sotsji. Det ble en fantastisk dag for kombinertlandslaget. Og 16-årsventetid er endelig over. Jørgen Graabak tok gull, mens Magnus Moan tok sølv i individuell gundersen, stor bakke. For et lag disse kombinertgutta er. Tre av gutta har nå tatt medalje. Gratulerer!

Jon Anders Lindstad endte på 13.-plass i OL-kvalifiseringen i ski halfpipe. Dermed gikk Trønderen så vidt glipp av en finaleplass. Lindstad var nede på 24.-plass etter et mislykket første forsøk i snøværet. I annen omgang fikk han det bedre til, men var knappe tre poeng unna finaleplass.

Gepa