Hopp til innhold

Foto: NTB/Scanpix (NTB/Scanpix)

Bronse til Bardal

Dette bildet taler vel for seg selv, men at Bardal er fornøyd med OL-medaljen sin er det liten tvil om.

Siljes hoppblogg:

Anders Bardals jubelrop i det øyeblikket pallplassen er sikret går under kategorien ”priceless” og jeg slipper pusten lettet ut. Bronse, det ble OL-medalje på mannen med de isblå øynene fra Steinkjer. Nervene mine har vært i høyspenn hele dagen, sommerfuglene tok av sammen med Bardal i første omgang og jeg kjenner litt på OL-feberen som herjer over vårt ganske land.

Hvis det finnes en mann som fortjente medalje mer enn det Anders Bardal gjør så vil jeg gjerne møte ham, det er en sann glede å sitte foran skjermen og vri seg i spenning før han slipper bommen. Det er jo faktisk i de små bakkene at de små marginene gjør størst utslag, det er kanskje ikke like ”kult” å se på som skiflygning og hopping i stor bakke, men gud så spennende!!

Anders Jacobsen endte på en 27.plass, Rune Velta på 22.plass og Anders Fannemel på en 15.plass. Alle tre tok seg til andre omgang og hoppet ”nesten” godt nok, fordi det er som sagt utrolig små marginer i de små bakkene.

Gullfeberen Lars Bystøl skapte i Torino i 2006 ble ikke gjenskapt, men det var søren meg  ikke feil med en bronsemedalje som forrett i Sotchi. Det gjenstår både hovedrett og dessert, så nervene må nok tåle litt til før de kan roe seg helt. At jeg er stolt over å være norsk og hoppelsker er det i hvert fall liten tvil om her jeg sitter med et fornøyd glis og misunner de jublende nordmennene i Sotchi.  

Gepa