Hopp til innhold

Nyheter

Røste innstilt på gjenvalg

Erik Røste (54) fra Gjøvik er innstilt på gjenvalg som skipresident i Norges Skiforbund i forbindelse med skitinget i Loen 14.-15. juni.

Alicante

Kombinertlandslaget starter VM-sesongen med treningssamling i Alicante denne uka.

Feil - Distansekort på nett

Vi har dessverre tekniske utfordringer med Distansekort på nett. Vi har i tillegg oppdaget at alle barna som har gått til dobbelt gull ikke har fått tilsendt sin premie. Vi beklager så mye og håper dere er tålmodige til dette er på plass igjen.

Adecco sponser Ungdoms-OL

Ungdoms-OL på Lillehammer i 2016 har landet den første nasjonale sponsorkontrakten. Bemanningsselskapet Adecco går inn som offisiell sponsor og leverandør til lekene.

Vel gjennomført camp

I helga arrangerte Sunn Jenteidrett camp i Meråker for blant annet mange langrennsløpere.

Rulleskirenn på ny motorvei

Lørdag 24. mai arrangeres et unikt rulleskirenn på en splitter ny firefelts motorvei på Mysen i Indre Østfold, drøyt 60 kilometer fra Oslo.

Nye nettsider norgescup rulleski

Langrenn er blitt en helårsidrett, og interessen for rulleski er blitt stor. Vi ønsker å møte publikums behov også i sommerhalvåret.

Ny teknologi for sikrere alpint

I sin doktorgrad har Matthias Gilgien utviklet en GPS-basert teknologi som kan kartlegge verdens beste skiløperes biomekanikk mens de kjører renn.

Overskudd for skiforbundet

Forbundsstyret i Norges Skiforbund (NSF) godkjente nylig regnskapet for 2013 som viser et overskudd på 1 million kroner.

NM til Harstad

NM langrenn del 2 kommer til å bli arrangert utenfor Harstad kommende sesong.

Idretten - for folk flest

Idretten i Norge er i større grad enn i noe annet land, for folk flest. Ungdommen er på vårt parti. I jubileumsåret 2014 ber idretten og ungdommen om at Stortinget får bestemme, når alle fakta ligger på bordet. Verken mer eller mindre.

Team Veidekke Nord-Norge

Team Veidekke Nord-Norge 2014-1Team Veidekke Nord-Norge har tatt ut åtte utøvere for sesongen 2014-15.

Trener og organisator søkes til Team Jobzone

Team Jobzone søker en trener med gode leder- og organisatoriske egenskaper til et spennende lag for sesongen 2014-2015. Team Jobzone er Norges første sprintlag på ski, etablert i juni 2012.

Søke NM eller Norgescup?

Vil din klubb eller krets arrangere Norgescuprenn eller NM til vinteren? Søk om renn i bakketelemark, fjelltelemark og randonee nå.

Topptrenerutdanningene 2014-16

Informasjon om Topptrenerutdanningen 1 og 2 fra Olympiatoppen og Norges idrettshøyskole. Her finner du brosjyre og linker til mer informasjon og hvor man søker.

Kombinertlandslaget 2014-2015

Kombinertkomiteen i Norges Skiforbund har tatt ut syv utøvere på landslaget sesongen 2014-2015. Det nye støtteapparatet kommende sesong er også klart, og de fleste er med videre.

Klart for Trenerseminaret

Norges Skiforbund, i samarbeid med Statoil, ønsker hjertelig velkommen til det populære Trenerseminaret 24.-25. mai på Norges idrettshøgskole i Oslo.

Jespersen og Johaug vant

Det var Chris Jespersen og Therese Johaug som vant Skarverennet. Totalt samlet rennet over 12 000 deltakere.

Vil at barn skal synge og danse mer

Se filmen som er satt sammen i forbindelse med Snowday dance song. Norges Skiforbund vil ha med skolene enda mer til å dokumentere film og bilder i forbindelse med verdens snødag, snødanssangen.

Livestreaming Donald Duck

Norges største alpinavslutning, Donald Duck Wintergames, streames direkte lørdag og søndag klokken 09.00-15.00.

Hafjell Kvitfjell søker superhelter

Finnes det tre menn eller kvinner der ute, som vil bruke sine superkrefter til å kjempe for vår dyrebare merkevare? Tre modige som fryktløst vil gå i front når den viktigste kampen skal utkjempes.

Olympic Agenda

Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF) har levert sitt første innspill til reformprosessen Olympic Agenda 2020, som er igangsatt av den Internasjonale Olympiske Komité (IOC).

Vil gå foran for å sikre utøverne

På den internasjonale skadekongressen i Monaco uttrykte den anerkjente norske idrettslegen Lars Engebretsen, bekymring overfor det store antall skader i slopestyle-øvelsene i Sotsji.

Påskequiz

Lær litt om OL og vinn flotte premier! Påskequiz om OL og Paralympics 2022

Zürich

Det er foreslått mange hopp- og kombinertrenn i verdenscupen i Norge til vinteren.

Ung:leder 2014/15

Er du en engasjert ungdom mellom 15-25 år som har lyst å gjøre en forskjell for din klubb? Har du lyst til å utvikle deg selv som leder i et motiverende og sosialt miljø.

test

Statoil Norges Cup er for utøvere i alderen 17 år og oppover. Det er en cup for junior (17-20 år) og en seniorcup. I seniorcupen er også innlagt en U-23 klasse. Statoil er hovedsponsor for Norgescupen.

Åpent møte

Lørdag 12.april holdes det åpent møte om videreutviklingen av randonee. Møt opp på Rica Ishavshotell i Tromsø, klokka 19.30.

Birk Ruud og Trym Sunde Andreassen ble best blant de yngste!

Sola klarte å trenge gjennom skyene på Oppdal da hovedlandsrennet ble arrangert for klassen yngre junior i går. Birk Ruud vant Slopestylen, mens Trym Sunde Andreassen dro hjem seieren i Big Air for guttene. I jenteklassen gikk Elvira Marie Ros til topps i Slopesyle og Dorthe Hårstad Renander var best i Big Air.

Gull i junior-VM

Magnus Bjørnnes fra Kongsberg IF, (20) kjørte inn til gull i skicross i junior-VM i Italia søndag.

Aleksander Aurdal ble kongen av Oppdal

Aleksander Aurdal snøt hjemmefavorittene Vebjørn Svorkmo og Espen Bergh for seieren under NM i Slopestyle på Oppdal i dag. Han kunne dermed heve kongepokalen fortjent over hodet.

Johan Berg tok NM tittelen i Big Air

Johan Berg kan smykke seg med tittelen norgesmester i Big Air i senior klassen etter en lang og begivenhetsfull dag på Oppdal. Heming kompisene til Johan, Aleksander Aurdal og Lars Bjørum, utgjorde pallen.

Monsterbakken 2014

Hvordan kommer man seg raskest til toppen av Vassfjellet? Joggesko, ski eller sykkel? Bli med på Monsterbakken 2014, og finn det ut.

Utdanning for yngre ledere

Norges idrettsforbund og Norges idrettshøgskole samarbeider om et lederstudie for de mellom 19 og 29 år som har lederverv/arbeid i idretten. Studiet gir 20 studiepoeng.

Vellykket NM i Molde

Et gnistrende vær skapte fenomenale rammer for NM, som ble det en verdig avslutning på årets kombinertsesong

Vis alle nyheter
NTB Scanpix