Hopp til innhold

Loen i Sogn og Fjordane. (Foto: Stig Kjoesnes)

Velkommen til Skitinget 2014

Årets Skiting avholdes på Hotel Alexandra i Loen fra 14-15. juni 2014. Alle våre grener avholder sine fagmøter fra 12-13. juni.

Siste nytt

FIS tror på VM- suksess

Den nest siste FIS inspeksjonen er gjennomført og VM-organisasjonen fikk både skryt og klare forbedringspunkter fra arrangementssjefen i FIS, Sandra Spitz.

Brødrene Skoglund på Kombinertlandslag!

Andreas og Aleksander Skoglund, Molde og Omegn IF, er begge tatt ut på Elite B - landslaget i Kombinert for neste sesong, Gratulerer! Skiforbundet-Kombinert spisser satsingen frem mot Ski-VM i Trondheim.

Stipend til Bakkemo og Sandvik

Langrennsløperne Hedda Bakkemo (22) fra Gjøvik og Edvard Sandvik (22) fra Oslo ble i dag de to første mottagerne av «HØAnton-stipendet», som deles ut av World Cup-vinner Harald Østberg Amundsen (25) og hans sponsorer.

Vårmøte 2024 Alpint

Alpinkomiteen inviterte til digitalt vårmøte onsdag 29. mai kl. 19.00. Frist for å melde inn saker er 20. mai.Husk påmelding!

Satser stort på helårsanlegg i Midt-Norge

Flere aktører går sammen for å bygge nye helårsanlegg i hele regionen. Anleggene skal bidra til mer aktivitet og flere møteplasser for barn og unge, som vil være et viktig grep for folkehelsen.

En fartsfylt sesong er over!

En lang og fartsfylt randonee-sesong er rundet av i både inn- og utland. Vi gleder oss allerede til neste sesong, som blir minst like fartsfylt og spennende som den foregående!

Vil du jobbe som skiklubbutvikler?

Vil du bidra til økt skiaktivitet blant barn og unge i Hedmark og Oppland? Skikretsene søker etter ny skiklubbutvikler i 100% stilling. Søknadsfrist 5. mai.

se flere nyheter Vis alle nyheter

Påmeldingen er nå stengt
Ta direkte kontakt på :  skitinget@skiforbundet.no

nif-epi04, 04