Hopp til innhold

Kombinert Nord-Trøndelag Skikrets

Terminlister (5 neste renn)

Fra Til Arr. navn Arrangør Gren Krets Live
Fra 11.03.2017 Til 11.03.2017 Arr. navn Skatvalsrennet Arrangør Gren Kombinert Krets Nord Trøndelag Skikrets Live
Fra 24.03.2017 Til 24.03.2017 Arr. navn Kombinert NM del 2 5 KM Arrangør Sprova IL Gren Kombinert Krets Nord Trøndelag Skikrets Live
Fra 25.03.2017 Til 25.03.2017 Arr. navn Kombinert NM del 2 Lag teamsprint Arrangør Sprova IL Gren Kombinert Krets Nord Trøndelag Skikrets Live

Aktuelt

Trøndersk Skilaugs skistipend

Trøndersk Skilaug har opprettet en stipendieordning for å stimulere til en ytterligere videreutvikling av trøndersk skisport innenfor de nordiske skidisipliner.

VM-kveld på Stjørdal 8. februar

Velkommen til VM-kveld i Kimen Kulturhus på Stjørdal onsdag 8. februar. Et av temaene blir fokus på unge idrettsutøvere og deres valgmuligheter. Kvelden er åpen for alle.

Sprovarennet i hopp utsatt

Sprovarennet i hopp som er terminfestet til onsdag 1. februar er utsatt inntil videre på grunn av snøforholdene. Ny renndato vil bli satt opp senere.

NM-bronse til Andreas Stjernen

Andreas Stjernen fra Sprova IL hoppet seg til en tredjeplass i kveldens NM-storbakke som ble avviklet i Granåsen. Skikretsen gratulerer.

bilde hentet fra Kongsberg IF sin side

K-Jump - resultatprogram i beta

Mange synes Ehopp er vanskelig, og det er derfor meget gledelig at vi har en ivrig, ung hopper som har utviklet et resultatprogram som nå er i beta.

se flere nyheter Vis alle nyheter