Hopp til innhold

Langrenn i Møre og Romsdal

Aktuelt

Omskarka IL avlyser - Visdla Il`s renn går etter planen!

Osmarka IL melder at de dessverre må avlyse dagens renn på Oamarka. Mye regn i natt har gjort det umulig å arrangerer ren Vistdal IL derimot melder at deres renn søndag går etter planen. De har vært i fjellet i dag og sett på forholdene, og det ser lovende ut i forhold til skirenn.

Trenerkurs - langrenn

Trener 1 kurset som har vært holdt ved Skaret Skisenter og på Osmarka er nå ferdig. Denne fornøyde gjengen har nå gjennomført Trener 1-kurset, Gratulerer!

1 og 2 plass til Martine under NC-Nes!

Stordal IL`s Martine Lorgen vant klasse Kvinner 19-20 år - 5 km fristil under fredagens Norgescuprenn i Nes, Gratulerer! Kretslaget hadde 12 løparar i aksjon under NC på Nes. Dei fleste av løpararane har gjennomført 3 renn og det vart mange gode resultater og presentasjoner. Petter Elias hadde to gode distanse løp og ein strålande sprint med 12 beste prolog tid. Ellers hadde vi fleire resultater blant dei 50 beste og det er solid når vi veit at det er over 200 i fleire av klassene.

Stikk Ut Ski!

Stikk Ut Ski - er et nytt spennende prosjekt som Skikretsen er med å organiserer. Klikk dere in på "Stikkut.no" og finn en fin skitur i helgen! Så langt ser dette ut til å bli et meget populært tiltak! Dere finner også en egen "Stikk Ut Ski" side i margen på hjemmesiden vår.

Norges Cup Junior - Voss

Selv om fokus nå er mot NC- Nes nå, så må vi også begynne å planlegge neste Norges Cup junior-renn på Voss. Skikretsen har reservert/ blitt tildelt en del sengeplasser som vi må avklare i god tid om vi ønsker å benytte. Frist for tilbakemelding på ønske om sengeplasser settes til fredag 20 januar. Se informasjon om sted, priser mm. under "Nasjonale renn" her på Langrenn-siden.

Midt Norsk Mesterskap.

MNM arrangeres i vinter av Inderøy IL i Nord Trøndelag. Innbydelsen finner dere på hjemmesiden. Mere informasjon om evt. felles booking ser dere under "Nasjonale Renn" - også på langrennsiden vår.

SBM cup - Skaret Skisenter.

Molde og Omegn IF arrangerte et meget vellykket Sparebanken Møre Cup/ Nyttårsrenn ved Skaret Skisenter lørdag. Vel 100 deltagere gjennomførte det klassiske rennet under flotte skiforhold! Det "lite hyggelige" været som var meldt kom heldigvis ikke :). Resultater finner dere under "Skirenn" på Langrennsiden.

Stor renn-aktivitet til helgen!

Endelig kom det mere snø!! Og kommende helg er det stor skiaktivitet i kretsen! Sesongstart både i alpint og hopp/ kombinert, og nytt SBM cup-renn i langrenn. Se Innbydelser under "Skirenn" på grenenes sider.

se flere nyheter Vis alle nyheter
Gepa