Hopp til innhold

Hopp og Kombinert - Møre og Romsdal Skikrets

Aktuelt

Hopprenn i Spjelkavika!

Spjelkavik IL inviterer til Hopprenn i nye Vikabakkene hoppanlegg, lørdag 10 desember. Gratulerer med første hopprenn - og lykke til i nytt anlegg! Håper mange unge rekrutter finner veien til Vikabakkene!

Kjersti viser en av rollene man ønsker foreldre skal ha, nemlig å ikke ta seg høytidelig og ha det gøy sammen med barna. Om det gjør at man blir skitten, jo morsommere synes barna det er.

Idrettsforeldre

Ønsker du å få et innblikk i foreldrenes rolleforståelse i idretten, les denne masteroppgaven.

Invitasjon til Jazzhopprenn.

Molde og Omegn IF inviterer til treningssamling "Jazzhopp" i hopp og Kombinert, ved Mølleråsen hoppsenter, og Skaret Skisenter helgen 22-23 oktober.

SFEsommar Hopp

08.-09. oktober inviterar skikrinsen til SFEhopp samling/ "Finale" i SFEsommar Hopp, samt krinsdommarkurs i hopp. Info. er oppdatert 05.10.2016 kl. 21.00.

Hoppskole for nybegynnere.

Molde og Omegn IF inviterer til Hoppskole i Mølleråsen. Hopping i plastbakkene under kyndig veiledning. Gratis lån av utstyr.

Skilisens 2016-17

Det er nå mulig å løse lisens for 2016 - 2017. E-post går ut til alle som hadde lisens forrige sesong, og betalingsinformasjon legges på deres sider i min idrett

NC-Hopp, Lillehammer.

Flere lokale hoppere i aksjon under Norgescuprennet i storbakken i Lillehammer. Flott hopping av våre deltagere, og en imponerende 2 plass i NC-A klassen til Adrian Livelten, Hjelset Fram IL

se flere nyheter Vis alle nyheter