Hopp til innhold

Nyhetsarkiv Møre og Romsdal

Aktuelt

NC-Junior, Nes.

Norges Cup rennene i langrenn i Nes - Akershus. Bestilling av overnatting i regi av Skikretsen gjøres som tidligere - innen en måned før rennene. Frist for NC jr. Nes er tirsdag 13.12. Se mere informasjon om priser etc. i "margen" på Langrenns-siden vår, under "Nasjonale renn".

Hopprenn i Spjelkavika!

Spjelkavik IL inviterer til Hopprenn i nye Vikabakkene hoppanlegg, lørdag 10 desember. Gratulerer med første hopprenn - og lykke til i nytt anlegg! Håper mange unge rekrutter finner veien til Vikabakkene!

Alpinsamling for bevegelseshemmede.

Møre og Romsdal skikrets i samarbeid med Møre og Romsdal idrettskrets/ NIF inviterer til alpindag (sitski) for bevegelseshemmede (nybegynnere og de med erfaring), men også utprøving av hjelpemidler i Tusten skisenter i Molde lørdag 14. januar. Bilde: Jan Arne Dammen

Toppresultater under Gålåaprinten!

Kari Vikhagen Gjeitnes (ex. Skåla IL) vant Sprinten lørdag, og ble med det klar for WC-renn på Lillehammer til helgen, Gratulerer! Også Martine L. Øvrebust viser "knallform" og ble nr. 2 i juniorklassen søndag, Gratulerer!

Super-helg for Nina Løseth!

Nina viste i helgen at hun fortsatt er i verdenstoppen både i slalåm og storslalåm! 2 pl. lørdag og 4 pl. søndag under WC rennene i Killington i USA. Gratulerer fra M&R Skikrets! Også Ragnhild Mowinckel leverte et godt storslalåmrenn og ble nr. 11.

Kjersti viser en av rollene man ønsker foreldre skal ha, nemlig å ikke ta seg høytidelig og ha det gøy sammen med barna. Om det gjør at man blir skitten, jo morsommere synes barna det er.

Idrettsforeldre

Ønsker du å få et innblikk i foreldrenes rolleforståelse i idretten, les denne masteroppgaven.

Har du en god kandidat til inkluderingsprisen 2016??

Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komite (NIF) utlyser herved Inkluderingsprisen for 2016. Nominering skjer via Særforbund eller Idrettskrets. Har du en god kandidat til denne prisen, send din nominasjon til Skiforbundet FØR 29. nov.

Meget godt oppmøte til Høstmøtet/ Skikvelden!

Høstmøtet-Langrenn og Skikvelden ved Sport 1 Tomra ble igjen en suksess! Mange fremmøtte, og gode foredrag av NSF-Brit Baldishol, og smørekurs-holderne Per Knut Aaland og Anders Helgemo. En stor takk igjen til Sport 1 Tomra!

se flere nyheter