Hopp til innhold

Nyhetsarkiv Møre og Romsdal

Aktuelt

Sesonginformasjon 2016/2017

NSF hopp ønsker å styrke sin informasjon ut til hopp-Norge, og i denne anledning har vi en laget en første versjon av Sesonginformasjon 2016/2017.

SBM cup - Langrenn.

Til helgen fortsetter Sparebanken Møre Cup med fristilrenn på Osmarka (Osmarka IL) lørdag, og klassisk renn på Vistdalsheia søndag (Vistdal IL). Innbydelser finner dere i terminlisten og/ eller under "Skirenn".

Alpinsamling og rekrutteringsrenn på Fjellsetra!

Kommende helg inviterer Spjelkavik Alpin til treningssamling og renn ved Sunnmørsalpane Skiarena Fjellseter (Sykkylven). Se mere informasjon og Innbydelse i terminlisten, og under "Skirenn" på alpinsiden.

Hoppere i form!

Rishi Sæter, Liabygda IL og Petter L. Skodjereite, Stordal IL, imponerte begge under NC-Hopprennene i Stryn i helgen! Rishi vant Herrer kl. A, og Petter vant Herrer kl. B, Gratulerer!

NM sølv til både Guro og Sivert!

Åndalsnes IF arrangerte NM og NC- Telemark på Bjorli i helgen. ÅIF`s egen Sivert Hole og Sp.kl. Rival`s Guro Helde Kjølseth kom begge på 2. plass i NM, Gratulerer! Nå reiser begge til WC runde i Italia og Frankrike, Lykke til! I NM junior ble det Gull og Bronsje til Eidsvåg IL`s Erik Kvernberg og Tor Kjetil Alstad, Gratulerer!

1 og 2 plass til Martine under NC-Nes!

Stordal IL`s Martine Lorgen vant klasse Kvinner 19-20 år - 5 km fristil under fredagens Norgescuprenn i Nes, Gratulerer! Kretslaget hadde 12 løparar i aksjon under NC på Nes. Dei fleste av løpararane har gjennomført 3 renn og det vart mange gode resultater og presentasjoner. Petter Elias hadde to gode distanse løp og ein strålande sprint med 12 beste prolog tid. Ellers hadde vi fleire resultater blant dei 50 beste og det er solid når vi veit at det er over 200 i fleire av klassene.

Stikk Ut Ski!

Stikk Ut Ski - er et nytt spennende prosjekt som Skikretsen er med å organiserer. Klikk dere in på "Stikkut.no" og finn en fin skitur i helgen! Så langt ser dette ut til å bli et meget populært tiltak! Dere finner også en egen "Stikk Ut Ski" side i margen på hjemmesiden vår.

Kjøp engangslisens i app

Aldri har det vært enklere å betale engangslisens! Både arrangører og utøvere kan glede seg til å ta i bruk den nye appen Min Ski. Last ned i dag fra App Store eller Google Play.

2 plass til Nina Løseth!

Sesongens første pall-plass til Nina Løseth, Gratulerer! Nina lå på 3 pl. etter 1. omg. under WC-slalåmrennet i Østeriske Flachau, men kjørte seg opp til 2. plass etter en rå-sterk 2. omgang!

Hovedlandsrennet Alpint på Hafjell.

HL-Alpint på Hafjell arrangeres 21-26 mars. I forb. med HL har skikretsen reservert rom/ sengeplasser ved Hafjell Lodge - midt i bakken. For å sikre oss mot å betale for mye, trenger vi tilbakemelding fra de som ønsker å bo her - innen fredag 20 januar.

se flere nyheter
Gepa