Hopp til innhold

Nyhetsarkiv Møre og Romsdal

Aktuelt

TD-kurs i Randonee

NSF randonee arrangerer TD-kurs i forbindelse med de første konkurransene i vinterens randoneecup som blir avholdt i Romsdalen. Sted for konkurransene og kurset er det snømengden som avgjør og blir avklart når datoen nærmer seg.

I gang med utviklingsmodellen

- Dette er en meget bra plan som jeg tror vil bidra til rekruttering og hindre frafall. Planen er konkret og kortfattet. Beste plan «ever», mener kretsleder i Østfold skikrets, Kåre Steffensen.

Terminlisten - Langrenn

Utkast til Terminlisten for langrenn og turrenn i MRSK er klar. Endelig terminliste vedtas på Høstmøtet 15.11.

Trener 1 kurs - Langrenn

Skikretsen inviterer på nytt til Trener 1 kurs i langrenn, med oppstart helgen 12-13 november. Kurset holdes ved Skaret Skisenter.

Mobil betalingsløsninger.

Mobil betalingsløsninger til lag og organisasjoner. Sparebanken Møre lanserer sin "Sping" løsning, og NSF informerer om mCASH.

Høstmøte - Langrenn.

Hold av datoen tirs. 15 november. Da blir det Høstmøte for Langrenn på Vestnes. Igjen et spennende program med bl.a. besøk av Utviklingssjef i NSF-langrenn Brit Baldishol, og sjefssmører i Team Veidekke Midt Norge. I tillegg blir det racingmesse ved Sport 1 Tomra.

Vellykket alpinsamling i Høstferien.

Kretssamlingen på Juvass i Høstferien ble en meget god treningssamling. Det meldes om glimrende forhold på breen, strålende sol og meget fornøyde alpinister!

se flere nyheter