Hopp til innhold

Nyhetsarkiv Møre og Romsdal

Aktuelt

SBM cup i Ørsta flyttes til Strandafjellet.

Ørsta Alpin sitt SBM cup/ KM i slalåm flyttes til Strandafjellet og arrangeres som planlagt kommende søndag. Ny Innbydelse finner dere under "Skirenn" på Alpinsiden. Foto: Kaaresen

Stjernene raskest på Kårvatn

Ingen kunne tukte de største stjernene under helgas Randoneecup på Kårvatn, men lokalt engasjement og gode prestasjoner var ikke vanskelig å finne.

WC-Telemark i Hurdal.

Denne uken starter World Cup rennene i Telemark i Hurdal. MRSK stiller med rekord-mange telemarkkjørere til start! Dette blir spennende!

Ny seier til Rishi Sæter!

Liabygda IL`s Rishi Sæter har "storformen" inne! I helgen ble det på ny en seier i NC-A - i Notodden, Gratulerer! 3-dje pallplassering på 3 dager!

Eirin Engeseth fortsetter å imponere!

Spjelkavik IL`s Eirin Engeseth vant FIS-slalåmrennet på Ål i helgen, og reiser nå til Mellom-Europa for å kjøre 3 x storslalåmrenn. Skikretsen Gratulerer, og ønsker "Lykke til"!

NM Junior-Harstad

Norgesmesterskapet for juniorer arrangeres i Harstad i mars. Skikretsen trenger tilbakemelding fra hvem som ønsker å benyttes seg av vår felles booking. Frist for tilbakemelding: mandag 20 feb.

NC Jr. Voss

Denne uken er det Norgescup renn for juniorer på Voss. MRSK stiller med en stor - og solid tropp. Hovedledere er som alltid Pål Bjørn Øvrebust og Jan Erik Westerås. Klikk for Live-timing.

VM-sølv til Norge

Norge gikk inn til sølv på stafetten i klassen "Open Relay" under World Para Nordic Skiing Championship i Finsterau

se flere nyheter