Hopp til innhold

Høstmøte - Langrenn.

Hold av datoen tirs. 15 november. Da blir det Høstmøte for Langrenn på Vestnes. Igjen et spennende program med bl.a. besøk av Utviklingssjef i NSF-langrenn Brit Baldishol, og sjefssmører i Team Veidekke Midt Norge. I tillegg blir det racingmesse ved Sport 1 Tomra.

Blant "Høstmøte-sakene" blir Terminlisten 2016-17 en av sakene. Langrennskomiteen har klart et utkast som Høstmøtet skal vedta.

 

NSF vedtok under Skitinget i vår en "Skireform" som vil berøre klubb - og kretsarbeidet i årene fremover. Bl.a. skal vi fokusere sterkere på bredden - og breddetilbudet i skisporten, og da med tanke både på trenings - og renntilbud, skirennene våre, og i tilretteleggingen ved anleggene våre.

 

Dette kommer Brit mere inn på under møtet. Så her er det både ønskelig og viktig at flest mulig av klubbene våre møter opp!

 

Mere informasjon - og Invitasjon til Høstmøtet kommer her etterhvert.