Hopp til innhold

Nyhetsarkiv

Aktuelt

Om behandling av luftveier

Landslagslege Fredrik Bendiksen forteller på NRK om behandling av luftveier. Se også kronikk i Aftenposten fra Olympiatoppen 27. september.

Jobbmulighet for norske trenere i USA

Momentum Northwest Ski Team (Seattle, USA) søker et nytt trenerteam, én "Head Coach" i fulltidsstilling og én "Assistent Coach". De er særlig interesserte i nordmenn, ettersom Norge er kjent for solide kunnskaper innen langrennstrening.

Landslagstrener!

Vil du være med å lede verdens beste herrelandslag i langrenn? Langrenn har behov for en trener som kan bidra med sin kompetanse både på menn allround og sprint. Vedkommende skal jobbe tett med begge hovedtrenerne, utfordre dem og løperne i hverdagen.

Røa IL søker Trener

Røa IL Langrennsgruppe består av mer enn 400 aktive barn og ungdom. Klubben er inne i en rivende utvikling og med Martin Johnsrud Sundby og Andrew Musgrave på laget er vi også Norges mestvinnende klubb i NM og WC.

Heming søker trener

Heming Langrenn søker hovedtrener til HL (15/16år)! utøvere med ambisjoner, en fleksibel og utfordrende jobb, muligheter for å bli juniortrener sesongen 2017/2018 og gode betingelser! Send mail til erlend@heming.no

Inn i skiforbundet

Emil Weberg Gundersen (29) er fra i dag ansatt som ny trener/coach i Norges Skiforbund Langrenn.

se flere nyheter