Hopp til innhold

Nyhetsarkiv

Aktuelt

Om behandling av luftveier

Landslagslege Fredrik Bendiksen forteller på NRK om behandling av luftveier. Se også kronikk i Aftenposten fra Olympiatoppen 27. september.

Bruk av oksygenmasker

Den siste tiden har det i flere medieoppslag blitt kjent at finske langrennsløpere bruker oksygenmasker i forbindelse med trening. Det er også spekulert i om dette er noe de kan bruke i konkurranser.

World Snow Day

Søndag 17. januar markerer FIS World Snow Day rundt om i hele verden.

Uttak Planica

Etter er en lang og krevende Tour de Ski, med fantastiske resulater, er det nå klart for ei ren sprint – helg i Planica, Slovenia.

Miljøsamling under Ridderuka 2016

Tradisjonen tro, Skiforbundet i samarbeid med HIL arrangerer miljøsamling under Ridderuka, for syns og bevegelseshemmede primært i alderen 10-15 år. Både langrenn og alpint på programmet

U23-mesterskapet på Lygna

Denne informasjonen gjelder deltagelse for juniorløpere (19/20 år) på Lygna 5.-6. mars. Reglene for U23-mesterskapet sier at dette mesterskapet er åpent for junior 19/20 år. Junior 19/20 år kan altså bli U23-mestere.

OL-gull til Helland Larsen

De norske langrennsløperne i Ungdoms-OL sanket inn tre medaljer på tirsdagens sprint. Thomas Helland Larsen var best og spurtet inn til gull!

se flere nyheter