Hopp til innhold

Spesielle behov

Spesialparkering eller tolk, her finner du informasjonen du trenger.

Rullestolbrukere må bestille billett på tlf. nr. 815 33 133. Ledsagere av handicap rullestolbrukere går gratis, men må utløse billett for 20 kroner.

Transport

Holmenkollbanen, Linje 1, er tilrettelagt og underlagt krav til universell utforming. Se Ruter.no  for informasjon om rutetider.

Det gjøres oppmerksom på at adkomst til arena fra Holmenkollen er til dels bratt, og for noen tilskuere kan den oppleves som en krevende gåtur (ca. 300 m).

For dem med spesielle behov, vil det være noe tilgjengelig kjørekapasitet som vil kunne utføre enkelte tilbringertjenester fra T-banestasjon/bussholdeplass og inn på arenaområdet. World Cup-representanter på stedet vil gi veiledning og støtte.
 
For TT-brukere anbefales normale brukerrutiner.

Spesialparkering

For de som er avhengig av egen spesialbil og har markering for dette, vil det være egne anviste parkeringsplasser. Ta kontakt med Erik Telnes som er ansvarlig for trafikk og parkering under Holmenkollen Skifestival.
E-post: erik.telnes.holmenkollen@gmail.com . Telefon: 907 70 275.

HØRSELSHEMMEDE

NAV tolketjeneste vil tilby tegnespråktolkning under konkurransene.
 
For hørselshemmede/døve/tunghørte anbefales det å kjøpe billetter i følgende billettsoner da tegnspråktolkning foregår her:

Lørdag 14. mars:  KOMMER
Søndag 15. mars : KOMMER
 
NB! Ønsker du tegnespråktolkning må du melde fra om dette til Tuva Andresen på sms til 472 70 353. Gi beskjed om hvilken dag du skal på arrangementet og hvilken billett du har kjøpt.