Hopp til innhold

Nyhetsarkiv

Kjersti viser en av rollene man ønsker foreldre skal ha, nemlig å ikke ta seg høytidelig og ha det gøy sammen med barna. Om det gjør at man blir skitten, jo morsommere synes barna det er.

Idrettsforeldre

Ønsker du å få et innblikk i foreldrenes rolleforståelse i idretten, les denne masteroppgaven.

Byttehelgen

Visste du at halvparten av oss har brukt skiutstyr som vi kan selge, men de aller fleste av oss lar utstyret stå i garasjen eller kjelleren og støve ned?

Bilete frå jentesamling på Fanahytten

25 aktive jenter frå Voss, Viljar, Viking og Fana følgde opp dei gode tradisjonane frå dei 3 føregåande jentesamlingane på Fanahytten med elghufs, stafettar, underholdning, fjelltur, vannsklie, pizza og taco, og tok i bruk terrenget på Totland, Kubakken, Livarden og Kokstad, Egon og Vannkanten på ein framifrå måte. Sjå bileter!

Informasjon om fellesreiser nasjonale renn- langrenn

Oppdatert om nasjonale renn for langrenn - sesongen 2016-17. Endringar vil verta oppdatert og informert om undervegs. Bruk påmeldingsskjema og sjå informasjon om fellesreisene til dei ulike renna. NB! Oppdatert 9. november

Terminliste langrenn Hordaland skikrets

Sjå oppdatert terminliste i langrenn for Hordaland skikrets. Endringar vil kunne førekome. Følg med på live-terminlista på NSF og kretsen si heimeside for meir informasjon framover.

se flere nyheter