Hopp til innhold

Spis smart -prester bedre i skisporet

Alle toppidrettsutøvere kan skrive under på at det å få nok søvn, spise riktig og være i væskebalanse, er avgjørende for at du skal holde deg frisk og orke å gi det lille ekstra på trening og skirenn.

Gjennom et smart kosthold kan du påvirke prestasjonene dine i skisporet og sørge for at du restituerer deg optimalt etter trening og konkurranse.
Har du lyst til å lære mer om kosthold for idrettsutøvere kan du ta Sunn Jenteidretts e-læringskurs om idrettsernæring 

Sunn Jenteidrett Camp
I år arrangerer Sunn jenteidrett to camper, en i Oslo (24.-26. april) og en på Lillehammer (11.-13. september). Campene er rettet mot jenter født i 1999 eller 2000 som er aktive i enten langrenn, skiskyting, orientering eller friidrett. I løpet av campene får ca. 40 jenter muligheten til å møte noen av våre ambassadører, som alle er landslagsutøvere i sin idrett og gode forbilder. De deler sine erfaringer og gir verdifulle råd til de yngre utøverne. Campene har et variert program med morsomme treningsøkter, interessante foredrag, felles matlaging og sosiale aktiviteter.

Mer informasjon om årets camper og påmelding finner du her

Sunn Jenteidrett låt
Sunn Jenteidrett har nylig sluppet sin egen sang med musikkvideo. Låta heter «The best at being me», med tekst og vokal av Hanne Sørvaag. Sangen handler om å ha tro på seg selv, ikke sammenligne seg for mye med andre, velge forbildene sine med omhu og huske at du er bra nok som du er.

Sunn Jenteidrett kommer til å ha stand på Hovedlandsrennet. Utøvere, trenere og foreldre anbefales å ta turen innom dem for en prat.

 

Lykke til i Hovedlandsrennet!