Hopp til innhold

Freestyle Finnmark Skikrets

Aktuelt

Et Skråblikk Fra NM På Hovden

Med NM på Hovden friskt i minnet er det vel greit med en liten oppsumering av alt det fantastiske som skjedde i den lille bygda fra torsdag til søndag. Her er 10, kall det fun facts, om det som gikk ned disse dagene.

Idrettsregistreringen

Idrettsregistreringen, som nå heter "Samordnet søknad og rapportering", har frist 30. april 2016. Idrettslagene skal rapportere en del nøkkelopplysninger som medlemstall, aktive medlemmer, styreverv, laste opp signert årsrapport fra siste årsmøte mv.

Nummedal Vant I Hemsedal

Sesongens nest siste slopestyle konkurranse gikk ned i Hemsedal på lørdag og etter at Christian Nummedal tok korsbåndet i 2014, er han nå sterkt tilbake i feltet og tok sesongens andre seier i Nor Freeski Cupen. Ikke langt bak fulgte Ferdinand Dahl og Markus Leyobo.

Felix Usterud Ble Mester I Buene

Felix Usterud sin rå sesong fortsatte i Wyller lørdag da han stakk av med NM tittelen i Halfpipe for senior foran Johan Berg og Vegard Øye. Trym Sunde Andreassen tok seieren i junior klassen foran Birk Ruud og Henning Hansen Pytte. I dameklassen overtok Sandra Eie NM tronen fra Nina Rusten.

Henrik Melhus Til Topps På Dombås

Henrik Melhus dro hjem seieren under lørdagens Big Air konkurranse i Nor Freeski Cup på Dombås. Med et vellbygd hopp som målte 21 meter til kulen og strålende solskinn ble rammene lagt for en episk dag.

Eirik Sæterøy Vassest På Vassfjellet

Eirik Sæterøy tok skalpen på jibbeeliten i Norge og endte øverst på pallen da Nor Freeski Cup var tilbake for fullt med slopestyle på Vassfjellet på lørdag. I dameklassen vant Tora Johansen foran Elvira Marie Ros og Marina Johansen.

X-Games Tilstander På Hovden

Mye vind og snø gjorde at dagens trening på Hovden ble noe amputert da Norges beste jibbere var samlet for å trene til morgendagens Big Air konkurranse på Hovden.

Vis alle nyheter