Hopp til innhold

Barn og skiidrett

På disse sidene finner dere generell informasjon om skiidrett for barn og hvilke tilbud vi har for denne målgruppen. Tilbudene gjelder både for barn, foreldre, trenere og ledere.

             
             
              

Aktuelt

Ung:leder 2014/15

Er du en engasjert ungdom mellom 15-25 år som har lyst å gjøre en forskjell for din klubb? Har du lyst til å utvikle deg selv som leder i et motiverende og sosialt miljø.

Langrennscross hovedlandsrennet

Rekordmange deltakere da langrennscross ble arrangert under hovedlandsrennet for syvende år på rad. Se film i bunn av artikkelen.

Det er ikke naturen som gjør at hun lykkes - det er innsatsen

Selv om vi har mye snø, betyr ikke det at vi automatisk er best på ski. Man setter seg mål, og jobber tusenvis av timer for å nå dem. Litt sånn er det med vår virksomhet også. Derfor er Statoil hovedsponsor for talentutviklingen i Norges Skiforbund.

Røste i Drøbak

Erik Røste er imponert over arrangementene og den frivillige innsatsen for skisporten som legges ned i Drøbak.

FN-Sambandet, FN-Ski

FN-ski er utviklet av FN-sambandet i samarbeid med Norges skiforbund. Der et undervisningsopplegg som kombinerer fysisk aktivitet, skitrening, samfunnsfag og naturfag for 5-7trinn.

Glade barn under NM på ski

Under NM på ski på Lillehammer lavet snøen ned hele uken, dette var til stor begeistring for de 1000 skolebarna som var på besøk torsdag og fredag. Mens lørdag og søndag var det mange barnefamilier som hadde tatt seg turen for å se på de håpefulle utøverne i aksjon.

Snøsuksess!

Over hele Norge var alpinbakkene fulle av barn og unge. Igjen ble «Verdens snødag» og «Åpen bakke» en suksess i Norge.

Klart for Verdens Snødag

I forbindelse med «verdens snødag» (World Snow day) og konseptet «Åpen Bakke» søndag 19. januar vil flere tusen nordmenn boltre seg med ski på beina.

Vis alle nyheter