Hopp til innhold

Kurs (6 neste kurs)

Fra Til Arr. navn Arrangør Gren Fylke
Fra 06.01.2017 Til 07.01.2017 Arr. navn Trenerløypa Trener 1 langrenn Oppland Arrangør Oppland Skikrets Gren Langrenn Fylke Oppland
Fra 10.01.2017 Til 15.01.2017 Arr. navn Treningsleder langrenn Tyristrand/Ringerike Arrangør Buskerud Skikrets Gren Langrenn Fylke Buskerud

NSF Utdanning

Kurs og seminarer bidrar til å øke kompetansen hos medlemmer i Norges Skiforbund. Dette er viktig for å møte fremtiden med gode arrangører, trenere, dommere og ledere.

I tillegg til Skiforbundets egne kurs, finnes en det en rekke andre kurstilbud i norsk idrett. De kan arrangeres gjennom egen skikrets eller idrettskrets. Ta kontakt med skikretsen om dere ønsker kurs i egen klubb. Nedenfor finner dere oversikt over de ulike kurstilbudene.

Skiforbundets kurs:

TD OG DOMMERE    TRENERKURS E-læringskurs

Klubbutvikling

INFO
KLUBBUTVIKLING  
    KURSTILBUD  
KLUBBUTVIKLING
  

Unge trener unge

Unge trener unge er et trenerkurs for ungdom i alderen 15-19år, ledet av unge forelesere. Et felles mer praktisk trener 1 kurs med oppstart høsten 2016.

 #Y2Y Påmelding Trener 1  PROGRAM

Lederkurs for unge ledere

Norsk idrett har også ulike utdanningsprogram for ungdom som allerede er eller har lyst til å bli unge ledere i sin idrett. Nedenfor finner dere link til infosider om dette.

LEDERKURS FOR
UNGDOM
(15-19)
  UTDANNING
YNGRE LEDERE
(19-29)
  OLYMPISK
AKADEMI
(18-29)
 IDRETTSSKOLE 
FOR
UNGDOM 

Sunn IDRETT

Sunn idrett har ulike kompetansetiltak for aktive skijenter og -gutter fra klubb, krets og skigymnas. De har også mye nyttig informasjon for utøvere, trenere og foreldre på sine nettsider.

CAMPER   KLUBBGUIDEN  SUNN IDRETT

Fagsider

Videre følger linker til andre fagsider innenfor ulike kompetanseområder i idretten.

 SKADEFRI.NO  ANTIDOPING.NO  KLUBBGUIDEN  OLYMPIATOPPEN

E-læring

Det utvikles også nå en rekke e-læringsmoduler til bruk i utdanningenssystemet til norsk idrett. Nedenfor finner dere de modulene som er ferdig utviklet.

KURSMODULER I TRENERLØYPA


IDRETTS-
ERNÆRING
  SPISE-
FORSTYRRELSER
  REN SKOLE
 ANTIDOPING
  REN UTØVER
ANTIDOPING