Hopp til innhold

Info deltager/foreldre 18.02

Hei alle sammen!

Nå er det bare 1 måned igjen til Telenor-lekene går av stabelen i Bardufoss!
Akershus Skikrets stiller med 56 utøvere, 32 gutter og 24 jenter. Vi skal bo på Setermoen Militærforlegning og er tildelt 6–sengs rom. Romfordeling vil dere få på et senere tidspunt.

Vi trenger informasjon fra de som lander på Bardufoss Lufthavn, om hvilket fly hver løper flyr tur/retur. Dette for at busstransport tur/retur Bardufoss – Setermoen Militærforlegning skal bli organisert.
NB: Det er kun busstransport til/fra Bardufoss Lufthavn som vil bli organisert. Ved ankomst/avreise på andre flyplasser, må den enkelte selv sørge for egen transport.

Hver løper må oppgi følgende informasjon til sin oppmann/foreldrekontakt i egen klubb. Denne informasjonen sendes så inn samlet klubbvis til posilset@outlook.com innen 28.februar. 
Ankomst dato/klokkeslett, fligtnummer.
Avgang dato/klokkeslett, flightnummer.

Følgende trenere er tatt ut og skal representere Akershus Skikrets under oppholdet.
Einar Marius Elverum         Bærum Skiklubb
Andreas Løchen                    Hakadal IL
Andre Hagen                         Hakadal IL
Tommy Akselsen                  Rælingen Skiklubb

Lagleder
Per Olav Silset                      Rælingen Skiklubb

Oppfordrer alle til aktivt å bruke hjemmesiden til Bardu Alpin klubb  og Akershus Skikrets  hjemmeside for oppdatert informasjon.

Det kan også være greit at alle melder seg inn i den lukkede facebook gruppen til Akershus U14 Telenorlekene 2015. Voksne og løpere (dersom de er på Facebook), siden vil brukes til å formidle bilder, oppmøtetider og annen info før, under og etter arrangementet.